Mijn werkwijze De weg naar jouw persoonlijk reisplan

In enkele stappen naar een gedetailleerd en overzichtelijk reisplan dat helemaal aansluit bij jouw wensen en budget. Zonder zelf uren te zoeken!

Persoonlijk reisplan Peru

Jouw vakantie van A tot Z uitgestippeld

Loop jij ook tegen het volgende aan wanneer je begint met het uitzoeken van jouw vakantie?

En waarschijnlijk zijn dat nog niet eens al jouw vragen. Kortom, er is ontzettend veel om uit te zoeken en dat kan best een gedoe zijn en veel tijd kosten. Tijd die jij veel liever aan iets anders zou willen besteden.

Dat kan! Geef de vakantieplanning en voorbereiding uit handen aan mij. Wanneer je met mijn begeleiding start, dan doorlopen we onderstaande stappen. Dit resulteert in een overzichtelijk reisplan op maat met duidelijke boekingsinstructies, zodat jij de vakantie zelf kunt vastleggen.

Easy peasy!

Your way to holiday!

1. Kennismakingsgesprek

We starten met kort gesprek, geheel vrijblijvend en gratis. Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar en hoor ik graag wat jouw vakantieplannen zijn. Ook is er uiteraard ruimte voor jouw vragen. Ik vertel je meer over mijn werkwijze, de hulp die ik jou kan bieden, de reispakketten & prijzen.

2. Offerte

Na ons kennismakingsgesprek stuur ik jou per e-mail een overzicht met de zaken die we hebben besproken. Zo kan je alles op je gemak doornemen. Indien gewenst ontvang je van mij ook een offerte voor het besproken reispakket of jouw vakantievraag.

3. Akkoord + betaling

Wanneer jij akkoord gaat met de offerte, dan ontvang je van mij de factuur om de betaling te voldoen. Zodra de betaling binnen is, gaan we door naar de volgende stap.

4. Vakantie wishlist

Nu is het tijd om jouw vakantiewensen volledig in kaart te brengen! We plannen een tweede gesprek om jouw wensen en budget door te nemen. Tijdens dit gesprek stel ik je verschillende vragen, zodat ik een compleet beeld krijg van jouw droomvakantie. Wil je jouw wensen al meteen doornemen tijdens het kennismakingsgesprek, dan is dat ook mogelijk.

5. Persoonlijk reisplan

Naar aanleiding van jouw wishlist en budget ga ik voor jou aan de slag! Binnen 3-4 weken (afhankelijk van type aanvraag en mijn planning) na het wishlist gesprek ontvang je van mij jouw persoonlijke reisplan per e-mail. Mocht jouw vakantie eerder starten of wil jij het reisplan liever eerder ontvangen, dan bekijken we samen of dit haalbaar is en wat de mogelijke extra kosten zijn.

6. Aanpassingen

Zijn er nog dingen die je wil wijzigen of is er bijv. een accommodatie uitverkocht? Wanneer je dit binnen 7 dagen na ontvangst van het reisplan aangeeft, dan pas ik jouw persoonlijke reisplan één keer kosteloos aan.

7. Boeken

Je hebt een keuze gemaakt uit de opties, nu is het tijd om jouw vakantie te gaan boeken. Jouw reisplan bevat alle boekingsinstructies, zodat je dit gemakkelijk zelf kunt doen.

8. Holiday time !

Je hebt alles geboekt, de koffers zijn gepakt en het is tijd voor jouw welverdiende vakantie.

Enjoy!

Persoonlijk reisplan Zwitserland

Benieuwd wat ik precies voor je uitzoek?

Mijn service gaat verder dan enkel vervoers- en accommodatie-opties. Ik zet een stap extra voor jou en geef je allerlei extra tips die aansluiten bij jouw interesses! Binnen de verschillende reispakketten kun je terugvinden wat er is inbegrepen en wat je dus van mij kunt verwachten.

Volg mij op Instagram